Φοιτήτρια του τμήματος Γραφικών Τεχνών και Διαφημιστικού Σχεδίου του Πανεπιστημίου Frederick διακρίνεται σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό

Φοιτήτρια του τμήματος Γραφικών Τεχνών και Διαφημιστικού Σχεδίου του Πανεπιστημίου Frederick διακρίνεται σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό

Πηγή | http://www.frederick.ac.cy/

Η Σοφία Κουρντάτζε, φοιτήτρια του Προγράμματος Γραφικών Τεχνών και Διαφημιστικού Σχεδίου του Πανεπιστημίου Frederick, κέρδισε το 3ο βραβείο σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Erasmus Congress, στη Θεσσαλονίκη.

Ο διαγωνισμός είχε ως σκοπό να βραβεύσει τα καλύτερα posters, τα οποία παρουσίαζαν με έξυπνο τρόπο το πρόγραμμα Erasmus+ και τα οφέλη που μπορεί κάποιος να αποκτήσει από την κινητικότητά του στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος.

Στον διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν πάνω από 25 posters από 25 διαφορετικά Ιδρύματα εντός και εκτός Ευρώπης, ενώ η Επιτροπή που βράβευσε τα καλύτερα αποτελείτο από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Erasmus Student Network και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

To Erasmus Congress έφερε κοντά, για ακόμη μία χρονιά, λειτουργούς και καθηγητές που συντονίζουν το πρόγραμμα Erasmus+ στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός Ευρώπης, καθώς επίσης και λειτουργούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ασχολούνται με το πρόγραμμα αυτό.

Επιπλέον, δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων ως προς τη διαχείριση του προγράμματος, έγινε επιμόρφωση των λειτουργών από τους αρμόδιους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής έκθεσης έγιναν νέες, σημαντικές γνωριμίες με νέα Ιδρύματα και Οργανισμούς, για πιθανή συνεργασία μέσω του Erasmus+.

Οι νέες αυτές συνεργασίες θα επιφέρουν περισσότερες ευκαιρίες στους φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Frederick, τόσο σε επίπεδο φοίτησης, όσο και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Το Πανεπιστήμιο Frederick εκπροσωπήθηκε από τη λειτουργό του προγράμματος Erasmus+, Μαριάννα Μιχαήλ.

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets