Ανδρέας Γ. Χαραλάμπους

Ανδρέας Γ. Χαραλάμπους

Βοηθός Συντονιστής και κειμένων

Ο Ανδρέας Χαραλάμπους αποτελεί πλέον σημαντικό μέλος του I LOVE GRAPHIC, αφού συνέτεινε στην επιτυχή παρουσίαση του Πρώτου Φεστιβάλ I LOVE GRAPHIC. Η συνεργασία του με την ιστοσελίδα συνεχίζεται ως Σύμβουλος Επικοινωνίας, Μεταφραστής και Συντονιστής του εκάστοτε Φεστιβάλ.

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια απασχολείται στη Μέση Εκπαίδευση, διένυσε μια μεγάλη και σημαντική πορεία στον κόσμο της Διαφήμισης και της Επικοινωνίας.

Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη, και ακολούθως Δημοσιογραφία, Marketing, Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις στη Λευκωσία.

Στην αρχή της δημοσιογραφικής του καριέρας, εργοδοτείται στο London Greek Radio και ακολούθως στο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ. Παράλληλα, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους διαφημιστικούς οίκους στην Κύπρο, ως κειμενογράφος και σύμβουλος Επικοινωνίας. Διακρίνεται για τις ραδιοφωνικές του εκφωνήσεις, και η φωνή του, από τις πιο χαρακτηριστικές στην Κύπρο, «ντύνει» για αρκετά χρόνια ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές διαφημίσεις και ντοκιμαντέρ. Παρουσιάζει και συντονίζει επίσης, συνέδρια και ημερίδες μεγάλων εταιρειών στην Κύπρο.

Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με μεγάλους οργανισμούς όπως οι Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, Τράπεζα Κύπρου, Eθνική Τράπεζα της Ελλάδος Κύπρου, ΟΠΑΠ, Τμήμα Περιβάλλοντος Υπουργείου Γεωργίας και Φυσικών Πόρων, Οργανισμός Αμπελοοινικών Προϊόντων, αλλά και ιδιωτικούς οργανισμούς όπως οι Εφημερίδα Πολίτης, Philips College, SPPMEDIA, Cyprus Institute of Marketing, ALICO κ.α.

Υπήρξε εμπνευστής και συνιδιοκτήτης του καφωδείου Mea Culpa, το οποίο είχε καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και εναλλακτικούς χώρους στη Λευκωσία, για την οργάνωση διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως εκθέσεις, προβολές, συναυλίες, παρουσιάσεις κ.ά.