Διαγωνισμός | International Reggae Poster Contest

Διαγωνισμός | International Reggae Poster Contest

 

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Αφίσας Reggae (International Reggae Poster Contest) ανακοίνωσε τον 4ο ετήσιο διαγωνισμό του για τη δημιουργία αφίσας με θέμα τη ρέγκε. Το θέμα είναι απλό: να δημιουργήσετε μία αφίσα για τη μουσική της ρέγκε. Νιώστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε όλα τα είδη της ρέγκε. Ο όρος Reggae καλύπτει όλα τα δημοφιλή μουσικά είδη της Τζαμάικα: Ska, Rocksteady, Roots Reggae, Dub, Dancehall και το μοναδικό Τζαμαϊκανό Sound System.

Θέμα: Toward a Reggae Hall of Fame, Celebrating Great Jamaican Music.

Ο στόχος του 4ου Διεθνούς Reggae Poster Contest είναι να συνεχίσουμε να οικοδομούμε την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την Reggae μουσική και να γιορτάσουμε τα παγκόσμια επιτεύγματά της και τη θετική της επίδρασή παγκοσμίως.

Ο διαγωνισμός αφίσας είναι μέρος ενός μεγαλύτερου οράματος που επιδιώκει να δημιουργηθεί ένα Reggae Hall of Fame στο Κίνγκστον, Τζαμάικα.

Παράλληλα, ο διαγωνισμός είναι μια ευκαιρία να αντλήσει κεφάλαια και να στηρίξει το καταπληκτικό έργο ενός ιστορικού και υπέροχου Τζαμαϊκανού ιδρύματος, το “Alpha Boys School”. Ένα κόσμημα στο κέντρο της Kingston, που λάμπει στην Τζαμάικα αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσω των αποφοίτων του, και της μουσικής που αυτοί δημιουργούν. Οι νέοι που εισέρχονται στο Alpha σε μικρή ηλικία και άπειροι και αναδύονται σε παγκόσμιας φήμης μουσικά ταλέντα, είναι η απόδειξη της επιτυχίας του ιδρύματος. Χωρίς αυτό το καταπληκτικό επιτυχημένο μουσικό πρόγραμμα του ιδρύματος (Ska, Rocksteady, Dub και Roots Reggae) η μουσική αυτή δεν θα είχε εφευρεθεί.

Συμμετοχές

Οι αφίσες μπορεί να σχεδιαστούν από ένα καλλιτέχνη ή μια ομάδα. Οι σχεδιαστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν οποιοδήποτε αριθμό αφισών αρκεί να μην είναι το ίδιο σχέδιο με παραλλαγές, χρωματικές κ.λπ. Οι αφίσες θα πρέπει να είναι πρωτότυπα έργα τέχνης και δεν θα έπρεπε να έχουν δημοσιευθεί στο internet, social media, facebook, behance κ.λπ.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε σχεδιαστές από όλο τον κόσμο.

Κόστος συμμετοχής

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Βραβεία

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Reggae Poster 2015 θα επιβραβεύσει τα καλύτερα 100 σχέδια με την συμμετοχή τους σε διάφορες εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, ένα βιβλίο με τις 100 αφίσες θα δημοσιευθεί.

Θα υπάρξουν επίσης επιπλέον βραβεία για τους τρεις πρώτους νικητές, καθώς και DVD, βιβλία και μουσική με θεματολογία ρέγκε.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές επισκευθείτε το website:

http://www.reggaepostercontest.com

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets