Διαδικτυακή Συζήτηση από την ΕΓΕΚ με θέμα: Συζητάμε την Αξία της Δουλειάς μας: Πνευματικά Δικαιώματα

H Ένωση Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου (ΕΓΕΚ), θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή συζήτηση στα πλαίσια της σειράς ενεργειών της “Συζητάμε την Αξία της Δουλειάς μας”. Πρόκειται για μια σειρά ενεργειών που επικεντρώνονται στα πνευματικά δικαιώματα όσον αφορά στους κλάδους της γραφιστικής και της εικονογράφησης.

Στόχος αυτής της διαδικτυακής συζήτησης, είναι να απαντηθούν τα κύρια ερωτήματα που προκύπτουν στους κλάδους μας, σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων, και πώς ένας επαγγελματίας του χώρου μπορεί να προστατέψει τη δουλειά του. Παράλληλα, το πάνελ θα συζητήσει για τις ευθύνες που προκύπτουν εκ μέρους των ίδιων των δημιουργών. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν τρεις επαγγελματίες των κλάδων μας, και δύο ειδικοί σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων:

Μιχάλης Σιδεράς,
Συνέταιρος – Τάσσος Παπαδόπουλος & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε
Χρίστος Κρασίδης,
Μουσικός και Καλλιτεχνικός Διευθυντής στη Veramand Creative Platform καθώς και ειδικός σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων (ΜΑ Music Business Management).

Αρτέμης Ψαθάς,
Γραμματέας Δ.Σ. ΕΓΕΚ, Freelancer Γραφίστας – Συντονιστής
Ερμίνα Εμμανουήλ,
Μέλος Δ.Σ. ΕΓΕΚ, Freelancer Εικονογράφος – Γραφίστας
Άννα Μιλτιάδου,
Art director Partners VMLY&R, Freelancer Εικονογράφος

Η συζήτηση θα έχει διάρκεια περίπου μία ώρα, θα είναι στα ελληνικά, και θα είναι ανοικτή για το κοινό. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε live streaming, μέσω της σελίδας της ΕΓΕΚ στο Facebook.

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020 στις 5 μ.μ. – 6 μ.μ.

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets