Δυο εκθέσεις από το Graphic Stories Cyprus

Δυο εκθέσεις από το Graphic Stories Cyprus

Ο Διεθνής Ρέγκε Διαγωνισμός Αφίσας (International Reggae Poster Contest) επιστρέφει στη Λευκωσία της Κύπρου, στα πλαίσια του Graphic Stories Cyprus, αυτήν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Αφίσας Ρέγκε, σε συνεργασία με το Graphic Stories Cyprus, επιστρέφει με 80 πρωτότυπες αφίσες από τους νικητές του 2015. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μια ειδική διάλεξη θα παρουσιαστεί από τον Haji Mike, Κύπριο Dub Ποιητή και Αναπληρωτή Καθηγητή στο τμήμα Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με θέμα “Ένα Ταξίδι – Reggae – Τζαμάικα – Βρετανία – Κύπρος”. Την έκθεση επιμελείται η Αγγελική Μιχαλοπούλου Καρρά του Graphic Stories Cyprus, είναι υπό την αιγίδα της  εφημερίδας “Πολίτης” και θα φιλοξενηθεί στους χώρους της εφημερίδας για 15 μέρες.

Στην διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης θα διοργανωθεί  ένα after party με τους Roots Crew Sound System.

 

Μια δεύτερη έκθεση αφίσας εκ μέρους του Παγκύπριου Συνδέσμου Συγγενών Καρδιοπαθειών (εκ γενετής) Εφήβων & Ενηλίκων ACHDAC, φιλοξενείται από το Graphic Stories Cyprus, υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας στον χώρο της Πύλης Αμμοχώστου, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Την έκθεση επιμελείται  η πρόεδρος του συνδέσμου κα. Κατερίνα Παπαδοπούλου με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων δράσης του συνδέσμου στην Κύπρο.

Τα εγκαίνια του 3ημέρου και το πάρτυ θα μεταδοθούν ζωντανά από την ιστοσελίδα Cyprus Dub Community Radio (audio και βίντεο).

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets