ΕΒΓΕ 2017 |Υποβολή συμμετοχών έως τις 03 Φεβρουαρίου 2017

ΕΒΓΕ 2017 |Υποβολή συμμετοχών έως τις 03 Φεβρουαρίου 2017

Υποβολή συμμετοχών έως τις 03 Φεβρουαρίου 2017

Το περιοδικό +design προκηρρύσει διαγωνισμό έργων γραφιστικής και εικονογράφισης με τον τίτλο Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφισης, υπο την αιγίδα της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Σωματείων Γραφιστικής (ICOGRADA) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας (ΕΓΕ). Οι κατηγορίες Σχεδιασμού Βιβλίου και Εξώφυλλου Βιβλίου τελούν υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ),η κατηγορία Εικονογραφήσεως Βιβλίου τελεί υπό την αιγίδα του “Αισώπου” (Παγκόσμια Εταιρεία για την Εικονογράφηση του Παιδικού Βιβλίου) και η Κατηγορία Εξώφυλλου Δίσκου υπο την αιγίδα της IFPI (Ένωση Ελληνικών Δισκογραφικών Εταιρειών).

Σημειώνουμε ότι τα μέλη της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας δικαιούνται μία επιπλέον δωρεάν συμμετοχή πέραν των τριών, όπως αυτές ορίζονται από τον κανονισμό του διαγωνισμού.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (EBΓE) επιδιώκουν:

 • να ενθαρρύνουν την αναβάθμιση της ποιότητος και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι δημιουργοί στο χώρο της επικοινωνίας.
 • να υποστηρίζουν και να προβάλλουν τη δουλειά των επαγγελματιών του κλάδου που συμμετέχουν στην παραγωγή κάθε δημιουργικού έργου.
 • να ενημερώνουν την ευρύτερη κοινή γνώμη για το ρόλο και την αξία της λειτουργίας του κλάδου, προβάλλοντας παράλληλα τα δημιουργικά του επιτεύγματα.
 • να δημιουργήσουν ένα σημείο αναφοράς για τους εγχώριους σχεδιαστές και να προβάλλουν την ελληνική δημιουργικότητα στο εξωτερικό.
 • Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών των ΕΒΓΕ 2017 λήγει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017.

  Related Posts

  Εγγραφειτε στο Newsletter μας

  Like Us On Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Tweets