ΕΚΘΕΣΗ

Σχέδιο: Axel Σαββίδης

Design is… είναι το θέμα της έκθεσης αφίσας και video, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Ι LOVE GRAPHIC, που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο 27, 28 Απριλίου και 5 Μαΐου 2018, στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Aγλαντζιάς και σε συνεργασία με το International Motion Festival-Cyprus (Διεθνές Φεστιβάλ Κινούμενων Γραφικών-Κύπρου).

Η επιλογή της ημερομηνίας έναρξης του φεστιβάλ δεν είναι τυχαία – η 27η Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γραφιστικής. Είναι ακριβώς για αυτούς τους λόγους για τους οποίους η έκθεση δεν μπορούσε παρά να είναι αφιερωμένη στο ίδιο το Design.

Στην έκθεση δημιουργίας αφίσας και video, θα μετάσχουν καταξιωμένοι γραφίστες από την Κύπρο και Ελλάδα, όπως οι:

Παπάζογλου Δημήτρης, Κώστας Μάνζαλος, Χάρης Τσέβης, Μύρια Κονναρή, Χρίστος Ανδρέου, Βασιλιάδης Φίλιππος, Δημήτρης Σωτηρίου, Παναγιώτης Μεταλλινός, Γιάννα Χριστοφόρου, Τάσος Αναστασιάδης, Δήμητρα Εγγλέζου, Γιάννος Χριστοφόρου, Νικόλας Ιωάννου, Έλενα Γεωργιάδου, Αλέξης Σαββίδης, Ηλίας Μουστακέας, Λάμπρος Ιωάννου, Γιάννα Νικολάου. 

Οι γραφίστες, θα αποδώσουν την άποψη τους στο θέμα Design is… – πως δηλαδή ερμηνεύει ο κάθε ένας το design, τι σημαίνει για αυτόν, πόση σημασία έχει στη ζωή του, στις ζωές των άλλων, πόση σημασία έχει γενικά στην κοινωνία.