Ένας κόκορας, έμβλημα-λογότυπο για την καφετέρια Bonjour από το γραφείο polkadot design

Η καφετέρια Bonjour στη πόλη των Τρικάλων, ανέθεσε τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας και των γραφικών εσωτερικού χώρου, στο γραφείο polkadot design από την Ελλάδα.

Η επιλογή του κόκορα ως έμβλημα-λογότυπο είναι μια ιδανική πρόταση για μια καφετέρια  με διάθεση να «καλημερίσει» τον κόσμο των Τρικάλων. Οι εικονογραφήσεις για τον εσωτερικό χώρο έχουν μια διάθεση να περιγράψουν την ζωή στην πόλη των Τρικάλων.

Το polkadot design είναι ένα δημιουργικό γραφείο που ιδρύθηκε το 2008 από τον Νέαρχο Ντάσκα και την Κλαίρη Γεωργέλλη στην περιοχή της Ακρόπολης. Οι δυο τους αποτελούν μια ικανή ομάδα στον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας, που χαρακτηρίζεται από την καθαρή τυπογραφία, την απλότητα του σχεδιασμού και την εικαστικότητα των εικονογραφήσεων. Η δουλειά τους έχει διακριθεί με βραβεία τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και έχει δημοσιευθεί σε αναγνωρισμένα έντυπα του χώρου του design.

Ενδεικτικοί πελάτες του είναι το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Lincoln Center NY, το Harvard Business Review, το Μουσείο της Ακρόπολης, η Alpha Bank, ο Δήμος Ξάνθης, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και η Καμεράτα-Ορχήστρα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.