Παντελής Βλαδιμήρου

Παντελής Βλαδιμήρου

Σύντομο βιογραφικό

O Παντελής Βλαδιμήρου είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Webarts. Προερχόμενος ακαδημαϊκά από την Πληροφορική, έχει συνδυάσει την τεχνολογία, το μάρκετινγκ και το δημιουργικό σε επιτυχημένες στρατηγικές πολλών οργανισμών στη Κύπρο. H Webarts σήμερα εξυπηρετεί 170 και πλέον πελάτες στο τομέα του Web Design και Digital Marketing. Μερικοί από αυτούς είναι οι Zorbas, Alpha Bank, Dimco, Peletico, Cyprus Airport Duty Free, Euroblinds, KEO, ΙΜΗ, Lifetime και άλλοι

Η Webarts λειτουργεί ως στρατηγικός συνεργάτης με σκοπό να συνεισφέρει στον καθορισμό και την εφαρμογή της στρατηγικής της ψηφιακής επικοινωνίας, στοχεύοντας στην μετρήσιμη υλοποίηση των στόχων των πελατών της.

Σήμερα η Webarts αποτελείτε από 12 άτομα καλύπτοντας όλες τις ειδικότητες που αφορούν την Online προβολή μιας επιχείρησης, σε συνδυασμό με μια μεγάλη τεχνολογική υποδομή.

Τίτλος Ομιλίας: Ποιο είναι το δημιουργικό που κρατά την ομορφιά και οδηγεί σε πωλήσεις

Το Digital Marketing και το User Experience στα online μέσα, έφερε νέα δεδομένα στο τρόπο που σχεδιάζουμε και επικοινωνούμε με τους χρήστες. Ο γραφίστας σήμερα πρέπει να είναι σε θέση να καταλήγει σε ένα τέλειο δημιουργικό χωρίς συμβιβασμούς, εφαρμόζοντας τις παραμέτρους των νέων δεδομένων. Θα μπορούμε να εφαρμόσουμε τεχνικές με τις οποίες η γραφιστική μας δημιουργία μπορεί να καταλήξει στην εφαρμογή των στόχων του πελάτη μας, τις πωλήσεις.