ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Σχέδιο Ιόλης Λεκάκης, 11 χρονών

Παρουσίαση του παραμυθιού «Χρωματομπελάδες» της Χρυστάλλας Καϊάφα

Το Σάββατο 26/02/2022 στον ίδιο χώρο, θα γίνει η παρουσίαση του παραμυθιού «Χρωματομπελάδες» της Χρυστάλλας Καϊάφα. Η εικονογράφηση του βιβλίου έγινε από παιδιά τα οποία είχαν παρακολουθήσει το παιδικό εργαστήρι εικονογράφησης βιβλίου στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κίνησης Κύπρου (IMF), στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Το Παιδικό Εργαστήρι είχε γίνει σε συνεργασία του Τμήματος Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Ι LOVE GRAPHIC.THE EVENT.

Θεατρική προσέγγιση της παρουσίασης του βιβλίου θα γίνει από τη Θεατρική ομάδα “Point To Contemporary Theater” και το θέατρο WhereHaus612.

Η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Τα καθαρά έσοδα από την πώληση του βιβλίου τη μέρα της εκδήλωσης, θα δοθούν στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει και η έκθεση με τα έργα των παιδιών.

Ειδικές ευχαριστίες στον Εκπρόσωπο των Μαρωνιτών Γιαννάκη Μούσα για τη στήριξη.

Η όλη διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Μέγας Χορηγός | Le and Tonic

Ώρα | 4:30 μ.μ – 7:30 μ.μ

Πότε | 26/02/2022, Πολιτιστικό χώρο «Παλιά Αγορά» στην Παλλουριώτισσα, Λευκωσία.

Απαραίτητη η Προσκόμιση SafePass.

Οι διαλέξεις και η παρουσίαση βιβλίου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και Σάββατο 25 & 26 Φεβρουαρίου 2022, στον Πολιτιστικό χώρο «Παλιά Αγορά» στην Παλλουριώτισσα – Λευκωσία. Απαραίτητη η Προσκόμιση SafePass, περιορισμένος αριθμών θέσεων. Για κράτηση θέσης παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα. ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ