Ανατόλιο Σπυρλίδης

Ανατόλιο Σπυρλίδης

Ο Ανατόλιο Σπυρλίδης στα τέλη του 2020 θα συντονίσει σεμινάριο Καλλιγκράφιτι για το Deutsche Pop – Köln στο Βερολίνο (Γερμανία) ενώ τον Απρίλιο του 2021 θα συμμετέχει ως προσκεκλημένος καλλιτέχνης στο 7th Cyprus International Tattoo Convention (Κύπρος). Το 2021 αναμένεται να συμμετάσχει στο International Street Art Festival ‘Urban Morphogenesis Graffiti’ στο Καζάν στη Ρωσία, δημιουργώντας έργο τοιχογραφίας μεγάλης κλίμακας σε πολυόροφο κτίριο της πόλης στο χρονικό πλαίσιο ενός μηνός.

Το πρόγραμμα για παιδιά και νέους «Αφηγήσεις στη Θαλασσοφίλητη Γη» της Ομάδας ANTAMOSIS, στο οποίο εντάσσεται η συγκεκριμένη δράση, προωθεί την ψυχοσυναισθηματική ενδυνάμωση και τη δυναμική διαχείριση των αρνητικών συνεπειών και προκλήσεων της πανδημίας. Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν κατά τον μήνα Ιούλιο θεατροπαιδαγωγικά εργαστήρια από την εμψυχώτρια Δήμητρα Σωκράτους, εργαστήρια κινούμενου σχεδίου από τον animator-γραφίστα Μάριο Ματθαίου, όπως και μια δράση δημιουργίας βοτανόκηπου στο Πάρκο Αγίου Νικολάου στη Χλώρακα.

Η ακριβής διεύθυνση του σημείου δημιουργίας της τοιχογραφίας είναι: Οδός Ζήνα Κάνθερ 33, 8221 Χλώρακα, Πάφος. Η πρόσβαση είναι εύκολη και το κοινό μπορεί να επισκεφθεί και να φωτογραφηθεί στο σημείο οποιαδήποτε ώρα.

www.anatoliospyrlidis.com