Λάμπρος Ιωάννου

Λάμπρος Ιωάννου

Υπεύθυνος ιστοσελίδας

Ο Λάμπρος Ιωάννου, 32 χρονών, είναι σχεδιαστής ιστοσελίδων και κατάγεται από την Κύπρο. Σπούδασε Multimedia στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, όπου και ολοκλήρωσε το τετραετές πτυχίο, προτού συνεχίσει τις σπουδές του στην Ελλάδα, όπου και ολοκλήρωσε το πτυχίο Master of Arts in Design στον ΑΚΤΟ στην Αθήνα – ένα πτυχίο που αναγνωρίζεται και από το Middlesex University στην Αγγλία.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στην Κύπρο, εργαζόταν ανεξάρτητα ως γραφίστας, ενώ ταυτόχρονα στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό SIGMA όπου ήταν λειτουργός στη ροή προγραμμάτων. Εργάστηκε επίσης και ως εκπαιδευτής σε multimedia προγράμματα, όπου δίδασκε σε παιδιά και εφήβους.

Αφού τελείωσε το Master του στην Ελλάδα το 2009, συνέχισε την πορεία του στην Γλασκώβη, στη Σκωτία. Χρησιμοποίησε τις χρήσιμες γνώσεις του στο αντικείμενο, σε συνδυασμό με τις επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές του δεξιότητες και ολοκλήρωσε μια σειρά από πολύ εξειδικευμένες συνεντεύξεις με IT διευθυντές σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα εκ μέρους της Pexel. Η συνεισφορά του ήταν ιδιαίτερης σημασίας, αφού προμήθευσε την εταιρεία με πολύ σημαντικά στοιχεία, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί μια Ευρωπαϊκή έρευνα.

Ο Λάμπρος, επέστρεψε πίσω στην πατρίδα του το 2010, όπου και ίδρυσε μαζί με ένα συνέταιρο την εταιρεία Mbloo, που ασχολείται με graphic και web σχεδιασμό. Στην πορεία της εταιρείας, ο Λάμπρος ολοκλήρωσε μια σειρά από πολύ σημαντικά γραφιστικά έργα για ένα μεγάλο αριθμό αξιοσημείωτων εταιρειών στην Κύπρο. Ασχολήθηκε σχεδόν με όλους τους τομείς που αφορούν τον σχεδιασμό, από την online παρουσία εταιρειών, μέχρι και τον σχεδιασμό ειδικών εργαλείων μάρκετιγκ προς ενίσχυση του branding της κάθε εταιρείας. Ο Λάμπρος επίσης, είναι δίπλα σε κάθε πελάτη, ούτως ώστε να εξασφαλίζεται άψογα η υποστήριξη της ιστοσελίδας του.