Νάσια Δημητρίου

Νάσια Δημητρίου

Η Νάσια Δημητρίου αποφοίτησε το 2001 με άριστα από τη Σχολή Τέχνης, Design & Media (AKTO) της Αθήνας, και ακολούθως ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Middlesex με πτυχίο (BA Hons) στον Γραφικό Σχεδιασμό. Από το 2001 μέχρι και το 2015, εργάστηκε στη διαφημιστική βιομηχανία στην Κύπρο ως γραφίστρια και art director σε διαφημιστικές εταιρείες.

Από το 2016 μέχρι σήμερα εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας γραφίστρια, αναλαμβάνοντας πρότζεκτ που καλύπτουν όλο το φάσμα του γραφικού σχεδιασμού: από αφίσες βραβευμένων ταινιών, διεθνή φεστιβάλ, εικονογράφηση τραπεζικών καρτών, συσκευασίες και σχεδιασμό λογοτύπων.

Η Νάσια ενσωματώνει καινοτόμες τεχνικές που επινοούν και διαμορφώνουν την ταυτότητα του πελάτη. Το έργο της, που χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και σχεδιαστική αρτιότητα, έχει βραβευτεί σε διαγωνισμούς, όπως στο Cyprus Creative Club 2019 (χάλκινο βραβείο), και έχει παρουσιασθεί σε διαδικτυακά περιοδικά και εκθέσεις. Συγκεκριμένα, το 2019 φιλοξενήθηκε στο διαδικτυακό περιοδικό Adobe Create της Adobe.