Ντένης Κωνσταντίνου

Ντένης Κωνσταντίνου

Σύντομο βιογραφικό

Ο Ντένης Κωνσταντίνου είναι Art Director με εμπειρία στο digital design, κινούμενο σχέδιο και την εικονογράφηση.

Σπούδασε Παραγωγή Κινουμένων Σχεδίων στο Ινστιτούτο Τεχνών του Μπόρνμουθ, Ην. Βασίλειο και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο 3D Animation στο Πανεπιστήμιο του Μπόρνμουθ.

Έχει εργαστεί ως animator και εικονογράφος σε σειρές για το CBeebies, διαφημίσεις για το Nickelodeon και idents για την Disney XD.

Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται στον τομέα της τεχνολογίας, όπου συνίδρυσε δύο startups (Funifi και AdJelly).
Αυτή τη στιγμή είναι Digital Designer με απασχόληση κυρίως στο στο κομμάτι του branding, στο Hotjar, το κορυφαίο λογισμικό για Product Experience Insights.

Τίτλος Ομιλίας: Rebranding έχοντας υπόψη τους χρήστες μας

Η ομάδα του branding στο Hotjar συνεργάστηκε στενά με το design στούντιο How&How για το rebrand τους που έγινε κατα την διάρκεια του 2021.

Ένα βασικό μέρος της διαδικασίας ήταν η συζήτηση με τους πελάτες τους, η συλλογή πληροφοριών και η δοκιμή του design σε διάφορα στάδια.

Αυτή η ομιλία διάρκειας 20 λεπτών από τον Digital designer της Hotjar Denis Constantinou, θα μοιραστεί κάποιες γνώσεις σχετικά με το rebrand της Hotjar και συγκεκριμένα για τις συνεντεύξεις πελατών και πόσο κρίσιμες είναι για να σας διαβεβαιώσουν ότι οδεύετε προς τη σωστή κατεύθυνση του rebrand.