Σύντομο βιογραφικό
Γεννήθηκε στη Λευκωσία, στην ενορία Αγίας Σοφίας και μεγάλωσε στις ακριτικές περιοχές Χρυσαλινιώτισσας – Αγίου Κασσιανού.
Ορφανός από πατέρα στα εννιά του χρόνια, εργαζόταν ασταμάτητα μέχρι το τέλος της εφηβείας του. Πρωταθλητής Κύπρου στην ποδηλασία το 1970. Υπηρέτησε συνεχόμενη στρατιωτική θητεία 37 μηνών στην Εθνική Φρουρά.
Σπούδασε Επικοινωνία/Γραφικές Τέχνες με υποτροφία, στην Αθήνα. Εργάστηκε για δύο χρόνια ως καλλιτεχνικός διευθυντής σε χαρτοβιομηχανία. Επέστρεψε στην Κύπρο το 1978 και ίδρυσε τη διαφημιστική εταιρεία Grandad. Συνεργάστηκε για πάνω από 25 χρόνια με διεθνείς ξενοδοχειακούς οργανισμούς, παρέχοντας δημιουργικές υπηρεσίες, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι και την παραγωγή και αποστολή επικοινωνιακού και προωθητικού υλικού.
Διετέλεσε Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαφήμισης/Επικοινωνίας Κύπρου. Εκλέγηκε παμψηφεί στην Προεδρία του National Associations Council του European Association of Communication Agencies το 2011.
Έδωσε πολλές διαλέξεις σε μαθητές/σπουδαστές με αντικείμενο την δημιουργικότητα.
Ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Μελετητών Εφαρμοσμένων Τεχνών Κύπρου και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Φιλοτελισμού. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ.
Τίτλος Ομιλίας: Μπορεί η δημιουργικότητα να συμβαδίσει με την ταχύτητα εξέλιξης της ψηφιακής τεχνολογίας;
Οι ρυθμοί εξέλιξης της ψηφιακής τεχνολογίας είναι, κατά γενική ομολογία, τρομακτικοί. Στον βαθμό που, ότι μας αφήνει άφωνους σήμερα, αύριο μπορεί να αποτελεί παρελθόν!
Πώς καταφέρνει η δημιουργική κοινότητα ν’ αντιστέκεται σ’ αυτούς τους ρυθμούς και να παραμένει δημιουργική, φρέσκια, πρωτοποριακή και πρωτότυπη; Τα καταφέρνει; Μήπως εκείνο το τείχος άμυνας ενάντια στους εξαντλητικούς ρυθμούς στους οποίους κινείται η τεχνολογία, πρέπει ν’ αρχίσει ν’ ανεγείρεται στα θρανία της ακαδημαϊκής κοινότητας;
Οι συνέπειες, οικονομικές, δημιουργικές και ψυχολογικές πρέπει να μας απασχολήσουν. Το βιομηχανοποιημένο design δεν μπορεί να συνεχίσει να εξυπηρετεί ορθόδοξα την παγκόσμια επικοινωνία.