6ο ICTVC: ΑΓΩΝΑΣ

6ο ICTVC: ΑΓΩΝΑΣ

Ξεκάθαρη Γραφή, Σκέψη, Σχεδίαση

Κάποιος θα πρέπει να σκεφτεί καθαρά για ένα θέμα ώστε να καταφέρει να το μεταδώσει με σαφήνεια.

Καθαρή γραφή σημαίνει καθαρή σκέψη, και πυρήνας του design για την οπτική επικοινωνία είναι η οπτικοποίηση της καθαρής σκέψης.

Γράψε ένα κείμενο (όχι περισσότερες από 300 λέξεις στα Ελληνικά ή Αγγλικά) για οποιοδήποτε από τα δύο παρακάτω θέματα και κέρδισε μία πρόσκληση δωρεάν εισόδου για τις 5 μέρες του 6ου ICTVC, του κυρίως συνεδρίου, των εργαστηρίων, των εκδηλώσεων και των εκθέσεων καθώς και το πιστοποιητικό παρακολούθησης του συνεδρίου.

Άδραξε την ευκαιρία να πάρεις μέρος σε ένα από τα σημαντικότερα παγκόσμια συνέδρια τυπογραφίας και οπτικής επικοινωνίας, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2016 στη Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα.*

ΘΕΜΑTA

1.Μια μέρα στη ζωή σας χωρίς τυπογραφία

ή

2. Πώς θα είναι το Graphic Design το… 2026;

 

Πληροφορίες

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε φοιτητές και φοιτήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε προπτυχιακά προγράμματα design. Το κείμενο θα πρέπει να είναι πρωτότυπο, στα ελληνικά ή αγγλικά, με μέγιστο αριθμό λέξεων τις 300. Υπέρβαση αυτού του αριθμού θα οδηγήσει σε αυτόματη αποβολή.

Επιτρέπεται μόνο ένα κείμενο ανά συμμετέχοντα. Μετά την υποβολή δεν υπάρχει δυνατότητα αναθεώρησης. Ελέγξτε προσεκτικά τo κείμενό σας πριν την αποστολή και βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει σωστά τις απαραίτητες πληροφορίες (όνομα, στοιχεία επικοινωνίας, τίτλο θέματος, σχολή/πανεπιστήμιο).

Όλες οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν με mail (info@ictvc.org) πριν τα μεσάνυχτα (GMT+2) της 16ης Φεβρουαρίου 2016 και θα πρέπει να σταλούν ως συνημμένο έγγραφο word ή σε μορφή pdf.

To ICTVC μπορεί να δημοσιεύσει ή να αρνηθεί να δημοσιεύσει κάθε εργασία που υποβλήθηκε κατά την αποκλειστική κρίση της Οργανωτικής Επιτροπής. Τα ονόματα και οι φωτογραφίες των νικητών του διαγωνισμού καθώς και τα ονόματα των κολεγίων και πανεπιστημίων μπορεί να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του ICTVC. Τα ονόματα των 10 νικητών θα ανακοινωθούν στις 22 Φεβρουαρίου 2016 στο site του συνεδρίου.

  • Οι διοργανωτές του ICTVC δεν καλύπτουν τη μετακίνηση και διαμονή ή οποιαδήποτε άλλα έξοδα των βραβευθέντων.

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets