7ο Διεθνές Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας 2019 | Ομιλητές

Ανακοινώθηκαν χθες τα ονόματα των 100 και πλέον ομιλητών και οργανωτών εργαστηρίων από περίπου 30 διαφορετικές χώρες που έγιναν δεκτοί να συμμετάσχουν στο “Διεθνές Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας” (ICTVC). Ανάμεσά τους ο διεθνούς φήμης Βρετανός designer Neville Brody, κοσμήτορας της Σχολής Επικοινωνίας και υπεύθυνος του προγράμματος Οπτικής Επικοινωνίας στο Royal College of Art, σημαντικοί ακαδημαϊκοί και σχεδιαστές που καθορίζουν τη μορφή των αλφαβήτων για οθόνη και χαρτί στη σύγχρονη πραγματικότητα (Dave Crossland της Google, Gerry Leonidas, Laurence Penney, Akiem Helmling, Richard Kegler κ.ά.), αλλά και μεγάλος αριθμός πρακτικών, ερευνητών, ιστορικών και θεωρητικών της οπτικής επικοινωνίας και του τυπογραφικού σχεδιασμού (Mary Dyson, Karel van der Waarde, Petra Cerne Oven, Julian Moncada, Louise McWhinnie, Sheila Pontisκ.ά.). Ισχυρή είναι, επίσης, η εκπροσώπηση τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο site του συνεδρίου: ictvc.org

 

Το 7ο ICTVC θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, με τίτλο “Challenging Design Paths”. Από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου, εκτός του κυρίως συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν εκθέσεις, εκδηλώσεις και σημαντικός αριθμός εξειδικευμένων εργαστηρίων.

Το 7ο ICTVC διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Μελέτης και Έρευνας της Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας με τη συνεργασία της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης Πανεπιστημίου Πατρών και υποστηρίζεται από το Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας καθώς και από σημαντικούς ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς φορείς και ενώσεις.

 

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets