Αγώνες Νέων Σχεδιαστών 2016

Αγώνες Νέων Σχεδιαστών 2016

Το περιοδικό GR DESIGN προκηρύσσει διαγωνισμό έργων οπτικής επικοινωνίας υπό την αιγίδα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας (ΕΓΕ). Ο διαγωνισμός αυτός αφορά τους νέους δημιουργούς από 21 έως 33 ετών, που θέλουν να προβάλλουν τη δουλειά τους και να αναγνωριστεί το ταλέντο τους. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει, έως την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016. Το GR DESIGN στηρίζοντας τους νέους δημιουργούς θα επιβραβεύσει, με σχετικούς επαίνους, όλους όσους τα έργα τους θα προκριθούν από την κριτική επιτροπή.

 

Επίσης, στους φετινούς ΑΓΩΝΕΣ το περιοδικό gr design προκηρύσσει και έναν επιπλέον διαγωνισμό, παράλληλα με τις κατηγορίες των ΑΓΩΝΩΝ.
Το θέμα είναι δημιουργία εξωφύλλου βιβλίου σε πλήρη ανάπτυξη (εξώφυλλο, ράχη, οπισθόφυλλο) για το βιβλίο με τίτλο «Φλίππερ» του συγγραφέα Κώστα Καλφόπουλου.

Το βιβλίο θα εκδοθεί και θα κυκλοφορήσει με το εξώφυλλο που θα διακριθεί.

Η δουλειά «Φλίππερ» θα ολοκληρωθεί και με την αφίσα που θα επικοινωνεί το παραπάνω βιβλίο.

Οι αφίσες «Φλίππερ» μαζί με τις υπόλοιπες αφίσες των ΑΓΩΝΩΝ θα έχουν νικητή, στον οποίο θα απονεμηθεί έπαθλο από την ALPHA BANK με ανάθεση αφίσας της τράπεζας και αμοιβή 1500 ευρώ.  Περισσότερα για το διαγωνισμό θα βρείτε στο http://agones.grdmagazine.gr/flipper-book/

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets