Ανακοίνωση του αποτελέσματος του Σχεδιαστικού Διαγωνισμού του Πανεπ. Κύπρου για το ποτό Ceratonia

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει πως κατόπιν εξέτασης των συμμετοχών για το σχεδιασμό της εμπορικής ετικέτας του αλκοολούχου ποτού από χαρούπι με την ονομασία Ceratonia, επέλεξε την πρόταση των κυρίων, Κωνσταντίνου Τζειρανίδη και Δημήτρη Πολίτη της εταιρίας 707designers. Ο διαγωνισμός, ο οποίος ήταν ανοιχτός σε όλους με προθεσμία υποβολής προτάσεων την 9ηΙανουαρίου 2017, αφορoύσε στο σχεδιασμό μιας σύγχρονης και ελκυστικής ετικέτας που θα κοσμήσει το μπουκάλι του ποτού που παράγεται, έπειτα από πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Κύπρου, από το Οινοποιείο Καμαντερένα (ΣΟΔΑΠ), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Γενικό Χημείο του Κράτους και το Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών. Το Πανεπιστήμιο προτίθεται να δημιουργήσει το μεγαλύτερο φυσικό χαρουπόδασος της Kύπρου, με την καλλιέργεια, 40.000 χιλιάδων χαρουπιών, σε κρατική γη που αναμένεται να εκμισθωθεί πολύ σύντομα. Οι καρποί θα αξιοποιούνται για την παραγωγή και εμφιάλωση του εν λόγω ποτού από το Οινοποιείο Καμανταρένα (ΣΟΔΑΠ) με στόχο την εμπορική εκμετάλλευσή του. Το Πανεπιστήμιο ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει πως κατόπιν εξέτασης των συμμετοχών για το σχεδιασμό της εμπορικής ετικέτας του αλκοολούχου ποτού από χαρούπι με την ονομασία Ceratonia, επέλεξε την πρόταση των κυρίων, Κωνσταντίνου Τζειρανίδη και Δημήτρη Πολίτη της εταιρίας 707designers.

Ο διαγωνισμός, ο οποίος ήταν ανοιχτός σε όλους με προθεσμία υποβολής προτάσεων την 9ηΙανουαρίου 2017, αφορoύσε στο σχεδιασμό μιας σύγχρονης και ελκυστικής ετικέτας που θα κοσμήσει το μπουκάλι του ποτού που παράγεται, έπειτα από πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Κύπρου, από το Οινοποιείο Καμαντερένα (ΣΟΔΑΠ), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Γενικό Χημείο του Κράτους και το Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών.

Το Πανεπιστήμιο προτίθεται να δημιουργήσει το μεγαλύτερο φυσικό χαρουπόδασος της Kύπρου, με την καλλιέργεια, 40.000 χιλιάδων χαρουπιών, σε κρατική γη που αναμένεται να εκμισθωθεί πολύ σύντομα. Οι καρποί θα αξιοποιούνται για την παραγωγή και εμφιάλωση του εν λόγω ποτού από το Οινοποιείο Καμανταρένα (ΣΟΔΑΠ) με στόχο την εμπορική εκμετάλλευσή του.

Το Πανεπιστήμιο ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν  στο διαγωνισμό.

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets