Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού “Like άρα Υπάρχω”

Στις 27 Απριλίου 2018,  ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού  αφίσας και βίντεο μικρής διάρκειας με θέμα “Lικe άρα Υπάρχω”. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης  που έγιναν στο πλαίσιο του 2ου φεστιβάλ “Ι LOVE GRAPHIC” τα οποία κήρυξε η γενική διευθύντρια του Υπουργείο Παιδείας και πολιτισμού της Κύπρου, κυρία Αίγλη Παντελάκη. Ο διαγωνισμός έγινε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και πολιτισμού της Κύπρου, με το Διεθνές Φεστιβάλ Κίνησης Κύπρου, και την ιστοσελίδα Ι LOVE GRAPHIC.

Πρώτο βραβείο στην κατηγορία των μαθητών (αφίσα) το κέρδισε η Μάνεβα Γαβριέλα, της Τεχνικής Σχολής Αγίου Λαζάρου Λάρνακας.

Μάνεβα Γαβριέλα

Σπύρος Αθανασίου

Λουίζα Χαραλάμπους

Τιμητική διάκριση στην ίδια κατηγορία πήραν οι Σπύρος Αθανασίου του Λυκείου Βεργίνα Λάρνακας και Λουίζα Χαραλάμπους του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα Λευκωσίας.

Στην κατηγορία των φοιτητών (αφίσα), το πρώτο βραβείο έχει απονεμηθεί στον Ευγένιο Γαβριήλ του ALEXANDER College. Τιμητική διάκριση στην ίδια κατηγορία πήραν οι Αντρέας Ξενοφώντος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και Έλενα Ερωτοκρίτου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Ευγένιος Γαβριήλ

Αντρέας Ξενοφώντος

Έλενα Ερωτοκρίτου

Τέλος στην κατηγορία βίντεο μικρής διάρκειας – φοιτητές – το πρώτο βραβείο έχει απονεμηθεί στον Scriban Ionut Valentin του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και τιμητική διάκριση πήραν οι Mαρία Τσιλίδου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και Χριστιάνα Χατζησοφοκλή, του Alexander College.

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets