Αποτελέσματα Διαγωνισμού με θέμα «Living with COVID -19»

Οι συντονιστικές ομάδες του Ι LOVE GRAPHIC. THE EVENT  και του Διεθνές Φεστιβάλ Κίνησης Κύπρου (International Motion Festival, CyprusIMF), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αφίσας και βίντεο μικρής διάρκειας με θέμα  «Living with COVID -19».

Ο διαγωνισμός  αναφερόταν  σε φοιτητές κρατικών και ιδιωτικών σχολών της Κύπρου, που φοιτούν στους κλάδους Γραφικών Σπουδών και σε μαθητές και μαθήτριες όλων των Λυκείων και Τεχνικών Σχολών της Κύπρου που ακολουθούν τους συναφείς κλάδους.

Στην κατηγορία Μαθητών έχουν διακριθεί μαθητές από τα σχολεία: Λύκειο Κύκκου  Α΄ Λευκωσίας, Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα Λευκωσίας, Τεχνική Σχολή Μακαρίου Γ΄  Λευκωσίας, Τεχνική Σχολή Γ Λεμεσού.

Στην κατηγορία Φοιτητών, έχουν διακριθεί φοιτητές από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Στους νικητές ανά κατηγορία, θα δοθούν υποτροφίες από διάφορα Πανεπιστήμια της Κύπρου σε προγράμματα που αφορούν το design γενικότερα.

Τα πανεπιστήμια που έχουν προσφέρει υποτροφίες είναι: το UCLan Cyprus, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου,  το Alexander College το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Frederic University.

Η επίσημη παρουσίαση των έργων που διακρίθηκαν και η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθούν σε ειδική έκθεση. Ακριβής ημερομηνία και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

 

Το Ι LOVE GRAPHIC. THE EVENT συνδιοργανώνεται με το Διεθνές Φεστιβάλ Κίνησης Κύπρου (International Motion Festival, CyprusIMF), υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

 

Ευχαριστούμε όλα τα σχολεία και πανεπιστήμια για την συνεργασία !

Από την οργανωτική επιτροπή του I LOVE GRAPHICTHE EVENT

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets