Διαγωνισμός λογότυπου για το Λεμεσιανό Καρναβάλι

Ο Δήμος Λεμεσού προκηρύσσει διαγωνισμό λογότυπου για το Λεμεσιανό Καρναβάλι.

Η ονομασία όπως θα εμφανίζεται πάνω στο λογότυπο είναι η εξής:

Καρναβάλι Λεμεσού
Limassol Carnival

Ο νικητής θα λάβει χρηματικό έπαθλο ύψους €500 καθώς και τιμητική πλακέτα από τον Δήμο Λεμεσού. Η διαδικασία αξιολόγησης των λογότυπων θα γίνει από Επιτροπή που θα καθορίσει ο Δήμος Λεμεσού και η απόφαση θα ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να καταθέσει πέραν της μιας πρότασης και μέχρι τον συνολικό αριθμό των τριών (3). Το λογότυπο θα πρέπει:

  • Να είναι πρωτότυπο και μοναδικό, όπως ορίζεται στο Περί του Δικαιώματος Πνευματικής Ιδιοκτησίας και συγγενικών Δικαιωμάτων Νόμο, του 1976 (Ν 59/1976) ως έχει τροποποιηθεί.
  • Να προσελκύει την προσοχή και να ενισχύει την εικόνα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού.
  • Να μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
  • Να είναι αναγνωρίσιμο, επιδεκτικό σε σμίκρυνση και σε μεγέθυνση χωρίς να χάνει την επικοινωνιακή του δύναμη, καθώς και λειτουργικό στη χρήση του ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή (π.χ. πινακίδες, σφραγίδες, κάρτες, επιστολές αλληλογραφίας, φανέλες, φάκελοι αλληλογραφίας, ιστοσελίδα, Facebook, twitter, κλπ).
  • Δεν υπάρχει περιορισμός σε ότι αφορά τα χρώματα και τη γραμματοσειρά.

 

Τα λογότυπα πρέπει να παραδοθούν εκτυπωμένα σε υψηλή ευκρίνεια (high resolution), ασπρόμαυρο και έγχρωμο, σε Ελληνική και Αγγλική έκδοση σε φάκελο στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου Λεμεσού που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημοτικού Μεγάρου στην οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 23 με την ένδειξη «Λογότυπο για το Λεμεσιανό Καρναβάλι». Μέσα στο φάκελο τοποθετούνται δύο υποφάκελοι κλειστοί και αριθμημένοι με τους αριθμούς 1 και 2. Στον υποφάκελο με τον αριθμό 1 θα υποβληθούν τα λογότυπα και στον υποφάκελο με τον αριθμό 2 θα υποβληθούν τα στοιχεία επικοινωνίας του δημιουργού.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η Παρασκευή 17η Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:00  το μεσημέρι.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 25-745919 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση culturaldep@limassolmunicipal.com.cy

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets