Διεκδίκησε Υποτροφία για σπουδές στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συμμετέχοντας στο Διαγωνισμό Γραφιστικής

Το Τμήμα Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει Διαγωνισμό Γραφιστικής για νέους και νέες 17-25 ετών με τη δυνατότητα διεκδίκησης υποτροφίας για σπουδές  στο Πρόγραμμα Γραφικών Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω Instagram και οι συμμετέχοντες θα ποστάρουν τα δικά τους οπτικά (φωτογραφία, τυπογραφία, ψηφιακός σχεδιασμός, σχέδιο ή ζωγραφική, ψηφιακό κολλάζ ή/και μεικτές τεχνικές) στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #eucgraphicsΠαράλληλα, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κάνουν follow τον επίσημο λογαριασμό του Πανεπιστημίου στο Instagram (@europeanunicy) και να στείλουν μήνυμα (DM) το όνομα, επίθετο, τηλέφωνο και email.

Η κριτική επιτροπή θα απονέμει στις 3 καλύτερες συμμετοχές υποτροφία ύψους 25% για όλα τα έτη φοίτησης στο Πτυχίο Γραφικών Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με έναρξη σπουδών 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Διάρκεια : 03/9/2020 – 20/9/2020

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 22 Σεπτεμβρίου 2020

 

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:

 1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα ηλικίας 17 με 25 ετών.
 2. Η υποβολή των προτάσεων θα γίνεται κατά την περίοδο 03-13/09/2020.
 3. Ο τρόπος υποβολής των προτάσεων θα είναι μέσω Instagram. Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να ανεβάσει το δημιουργικό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, να χρησιμοποιήσει το #eucgraphics, να κάνει follow τον επίσημο λογαριασμό του Πανεπιστημίου στο Instagram (@europeanunicy) και να στείλει μήνυμα (DM) το όνομα, επίθετο, τηλέφωνο και email.
 4. Οι προτάσεις που θα υποβληθούν εμπρόθεσμα και σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού, θα αξιολογηθούν από Κριτική Επιτροπή που θα αποτελείται από  μέλη του Διδακτικού προσωπικού του Προγράμματος Γραφικών Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
 5. Η Κριτική Επιτροπή δεν είναι υποχρεωμένη να βραβεύσει οποιαδήποτε από τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί, σε περίπτωση που δεν κριθούν ικανοποιητικές.
 6. Η απόφαση της Κριτικής Επιτροπής σε όλα τα θέματα που αφορούν τη διαδικασία επιλογής και την απονομή των υποτροφιών θα είναι τελεσίδικη.
 7. Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν στη βάση των πιο κάτω κριτηρίων: Δημιουργικότητα, Πρωτοτυπία, Αυθεντικότητα, Υψηλή Αισθητική.
 8. Ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει έως με 3 οπτικά. Τα οπτικά θα πρέπει να είναι δημιουργία του διαγωνιζόμενου.
 9. Οι διαγωνιζόμενοι με τις καλύτερες προτάσεις θα κληθούν να παρουσιάσουν στη Κριτική Επιτροπή το πορτοφόλιο τους στο οποίο θα πρέπει να αποδεικνύεται η δημιουργικότητα τους και το ταλέντο τους στις τέχνες.
 10. Η κριτική επιτροπή θα βραβεύσει τα τρία καλύτερα πορτοφόλιο με υποτροφίες ύψους 25% για όλα τα χρόνια φοίτησης στο Πρόγραμμα Γραφικών Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
 11. Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου μετά τη λήψη της τελικής απόφασης της Κριτικής Επιτροπής.
 12. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα έχει το δικαίωμα  αναδημοσιεύσης των προτάσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του.
 13. Με τη συμμετοχή/υποβολή προτάσεων οι διαγωνιζόμενοι θεωρείται ότι αποδέχονται χωρίς επιφύλαξη όλους τους όρους του διαγωνισμού.
 14. Οι υποτροφίες ισχύουν για το χειμερινό τετράμηνο σπουδών 2020 και δεν μεταφέρονται σε άλλο τετράμηνο.

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets