Έκθεση φωτογραφίας της της Γαλλίδας Φωτογράφου Emmanuelle Prosper με τίτλο ‘Secret Worlds’

Η Γκαλερί Opus 39 παρουσιάζει τη νέα εικαστική πρόταση ‘Secret Worlds’ της Γαλλίδας Φωτογράφου Emmanuelle Prosper τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου στις 7.30μ.μ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4-16 Νοεμβρίου 2019

Γεννημένη στο Παρίσι, η Emmanuelle Prosper ξεκίνησε τις σπουδές της στη Γαλλία, έπειτα στις ΗΠΑ και επιστρέφοντας στο Παρίσι συνέχισε με Ιστορία της Τέχνης στην Ecole des Antiquaires. Ως έφηβη, ανακάλυψε το πάθος της για τη φωτογραφία χάρη σε ένα ταξίδι στην Αφρική με τους γονείς της όπου έλαβε την πρώτη της κάμερα – μια υπέροχη Roleiflex. Αφοσιωμένη στην αγάπη της για την τέχνη, η Emmanuelle για πολλά χρόνια, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο της βοηθώντας φίλους καλλιτέχνες και γλύπτες καθώς και φωτογράφους να ανέλθουν στο χώρο της τέχνης, όπου το 2013, με τη σειρά της, αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα στην μελλοντική της καριέρα ως «Καλλιτέχνης Φωτογράφος», προσφέροντας το έργο της στο κοινό μέσω μιας σειράς εκθέσεων σε φημισμένες γκαλερί στο Παρίσι, τη Βαλένθια, την Αθήνα και τώρα στη Λευκωσία. Από την πρώτη της έκθεση, η επιτυχία ήταν εκεί, χάρη στο μοναδικό της στυλ και όραμα – πρωτότυπο και πολύ γραφικό – εμπλουτίζοντας ιδιωτικές συλλογών σε όλο τον κόσμο – Αυστραλία, Αυστρία, Βραζιλία, Κύπρος, Αϊτή, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Νέα Ζηλανδία και Ρωσία, με τις γιγαντιαίες εκτυπώσεις της, καθώς η Emmanuelle λατρεύει να δουλεύει με μεγέθη έως και 2 μέτρα πλάτος.

Ζώντας μεταξύ Γαλλίας και Κύπρου – αφότου την ανακάλυψε κατά τη διάρκεια ενός από τα πολλά ταξίδια της, η Κύπρος είναι εκεί που τώρα αποφάσισε να εγκατασταθεί αφού ερωτεύτηκε το νησί μας και τους κατοίκους του. Ζει και δουλεύει στη Πάφο.

 

Ωρες λειτουργίας|  Δευτέρα 17.00-20.00

Τρίτη-Παρασκευή 10.30-12.30 & 17.00-20.00

Σάββατο 10:30 – 12.30

21 Κίμωνος, 2006 Στρόβολος, Λευκωσία

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets