Ένα νέο προϊόν έρχεται στην Κύπρο! Μαζί μας η διευθύντρια της εταιρείας Dipsomania Ltd, κυρία Σύλβια Σαββίδου, η οποία μας αναλύει το τι είναι τα προϊόντα αυτά αλλά και το τι ζητούν ως εταιρεία από τους σχεδιαστές για την ολοκλήρωση της διαφημιστικής τους καμπάνιας.

Στα πλαίσια του Διεθνές Φεστιβάλ Κίνησης Κύπρου που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στην Λευκωσία και με συνεργασία με την ιστοσελίδα μας, έχουν προκηρύξει τον διαγωνισμό διαφημιστικής αφίσας για τις λεμονάδες WOSTOK. Επί ευκαιρία του διαγωνισμού αυτού, το Ι LOVE GRAPHIC συναντά την κύρια Σύλβια Σαββίδου, διευθύντρια της εταιρείας Dipsomania Ltd, η οποία μας αναλύει το τι είναι τα προϊόντα αυτά αλλά και το τι ζητούν ως εταιρεία από τους σχεδιαστές / γραφίστες για την ολοκλήρωση της διαφημιστικής τους καμπάνιας.

Η εταιρεία σας εμπλουτίζεται με ένα νέο προϊόν στην συλλογή της, τις λεμονάδες WOSTOK. Θέλετε να μας μιλήσετε λίγο για το προϊόν αυτό;

Η εταιρεία Dipsomania Ltd είναι πολύ περήφανη που έχει εντάξει τα προϊόντα WOSTOK στη συλλογή της. Μετά από δέκα χρόνια αποκλειστικής εισαγωγής και διανομής μπυρών τώρα ξεκινάμε με ένα ποτό χωρίς αλκοόλ. Τα WOSTOK συνδυάζουν ότι ψάχναμε σε ένα ποτό εδώ και τέσσερα χρόνια.

Είναι προϊόντα χωρίς συντηρητικά, με φυσικό ανθρακούχο νερό από πιστοποιημένη βιολογική πηγή, χυμό φρούτων και εκχυλίσματα από βότανα. Τρία από τα έξι προϊόντα έχουν πιστοποιητικό ως προϊόντα βιολογικής προέλευσης. Τα Wostok πίνονται ευχάριστα παντού, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους και έγκυες γυναίκες,, όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς να τα απολαύσεις και μόνα τους αλλά και σε συνδυασμό με Brunch, γλυκό και με φαγητό. Οι έξι διαφορετικές τους γεύσεις προσεγγίζουν και διεγείρουν όλους τους γευστικούς κάλυκες ανδρών και γυναικών.

Αυτός ήταν και ο σκοπός μας. Να εισάξομεν στην αγορά ένα εντελώς νέο προϊόν που θα αποτελεί από μόνο του μία κατηγορία, τα WOSTOK.

Με συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κίνησης και την ιστοσελίδα I LOVE GRAPHIC, έχετε προκηρύξει το διαγωνισμό αφίσας για τις λεμονάδες WOSTOK. Μπορείτε να μας πείτε λίγο για το διαγωνισμό αυτό;

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια και κολέγια της Κύπρου. Γίνεται σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κίνησης και την ιστοσελίδα I LOVE GRAPHIC τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, όπου οι τρεις καλύτερες αφίσες που θα επιλεχθούν από την κριτική επιτροπή θα βραβευτούν. Πιστεύουμε ότι, η προσεγμένη ετικέτα του προϊόντος, οι ήδη σχεδιασμένες αφίσες και ο γευστικός συνδυασμός φρούτων με βότανα, μπορούν να αφυπνίσουν τη φαντασία των φοιτητών. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα I LOVE GRAPHIC και στο facebook στο @imfcyprus και φυσικά στο @wostokcy.

Οι αφίσες που θα διακριθούν θα αποτελέσουν την βασική καμπάνια των λεμονάδων WOSTOK!

Σκοπός μας είναι οι διακριθέντες αφίσες να αποτελέσουν τον κύριο κορμό της διαφημιστικής καμπάνιας των Wostok στην Κύπρο και να θέσουν μια γερή βάση και για τις άλλες διαφημιστικές ιδέες που θα προκηρυχτούν στο μέλλον.

Η καλή προώθηση ενός προϊόντος βασίζεται σε μια καλή διαφημιστική καμπάνια. Η εταιρεία σας τι είναι αυτό που περιμένει/ζητάει να αποδοθεί στην αφίσα και σε ποιο κοινό θέλετε να απευθυνθείτε;

Η αφίσα θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από πρωτοτυπία, λιτότητα, μοναδικότητα και αυθεντικότητα. Η εύκολη απομνημόνευση από το κοινό αποτελεί το κλειδί έτσι ώστε τα Wostok να είναι εύκολα αναγνωρίσιμα παντού και να σε κάνουν να θέλεις να τα πιεις ! Θα πρέπει να απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, άντρες και γυναίκες με ιδιαίτερη έμφαση στις ηλικίες 12-40 ετών.

Μελετώντας λίγο για τις λεμονάδες WOSTOK και την μέχρι τώρα πορεία της στην διαφήμιση, θα λέγαμε ότι προωθεί μια φρέσκα νεανική και πολύ δημιουργική εικαστική γραμμή στην καμπάνια της. Aυτή την γραμμή θέλετε να κρατήσετε;

Ναι θα θέλαμε να κρατήσουμε την γραμμή που ξεκίνησαν και οι παραγωγοί των WOSTOK στη Γερμανία έτσι ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στους φοιτητές να προβάλουν τις δουλείες τους σε όλη την Ευρώπη.

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets