Ένωσης Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου (ΕΓΕK) | ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2019 – 2021

Τρία χρόνια μετά τη γέννηση της Ένωσης Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου (ΕΓΕK), ήρθε η στιγμή το εννιαμελές Διοικητικό Συμβούλιο μας να αλλάξει σύσταση.  Καλούμε όλα τα μέλη της ΕΓΕΚ την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, ώρα 18:30 σε έκτακτη Γενική Συνέλευση όπου θα διεξαχθούν οι εκλογές για το νέο Συμβούλιο.

 Η Εκλογική Διαδικασία θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Frederick (Λευκωσία). Για διευκόλυνση των μελών που κατοικούν στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, θα υπάρχει δυνατότητα να ψηφίσουν και στο Τεχνολογικο Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Λεμεσό, την ίδια ώρα και μέρα.

Διαδικασία και πληροφορίες:

• Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα τακτικά μέλη που η συνδρομή τους είναι σε ισχύ.

• Κάθε υποψήφιος προτείνεται από ένα άλλο εκλέξιμο μέλος της ΕΓΕΚ, τουλάχιστον επτά ημέρες πριν την ημερομηνία των εκλογών (μέχρι Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019) με αποστολή email στο mail@cagdi.org.cy.

• Τα μέλη του υφιστάμενου συμβουλίου έχουν δικαίωμα επανεκλογής.

• Όλα τα μέλη που θα έχουν αποδεχτεί την υποψηφιότητά τους για το νέο συμβούλιο, θα πρέπει να βρίσκονται στο εκλογικό κέντρο στη Λευκωσια καθόλη τη διαρκεια της συνέλευσης.

• Κάθε μέλος ψηφίζει με μυστική ψηφοφορία από ένα μέχρι και εννέα υποψηφίους, ενώ για την εκλογή προέδρου, μόνο ένα υποψήφιο.

• Η καταμέτρηση των ψήφων (και στα δυο κέντρα) θα γίνει από την εφορευτική επιτροπή, αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία. Τα μέλη που πλειοψηφούν μαζί με τον πλειοψηφίσαντα υποψήφιο Πρόεδρο αποτελούν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΓΕΚ, με θητεία από τον Ιανουάριο 2019 μέχρι το Δεκέμβριο 2021.

Αναμένουμε με χαρά τις εισηγήσεις σας για τους υποψηφίους μέχρι Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 όπως και την παρουσία σας στις 22 Ιανουαρίου.

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets