Εργαστήριο της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας για την Εκπαίδευση Ενηλίκων «If you can Ink it, you can Print it”

Πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2019, το διήμερο εργαστήριο της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας για την Εκπαίδευση Ενηλίκων, EPALEIf you can Ink it, you can Print it. Το εργαστήριο διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 4ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων και είχε ως θέμα την τέχνη της εκτύπωσης.

 

Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε στο Εργαστήριο «Κύπριοι Χαράκτες» υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας και χαράκτριας κ. Ευγενίας Βασιλούδη. Οι συμμετέχοντες αξιοποίησαν τεχνικές και μέσα προκειμένου να δημιουργήσουν εικαστικές δημιουργίες από μελάνι. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, η Συντονίστρια της EPALE στην Κύπρο, κ. Μαρία Παρμακλή, παρουσίασε στους συμμετέχοντες τις λειτουργίες και δυνατότητες της πλατφόρμας, καθώς και τρόπους αξιοποίησής της  (EPALE presentation).

  

Τα έργα που έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα εκτεθούν στις 2 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο του Συνεδρίου  “Εκπαίδευση Ενηλίκων και Ψηφιακές Δεξιότητες”.

Η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της πλατφόρμας στην Κύπρο ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την εποικοδομητική συμμετοχή τους στο εργαστήριο.

Για εγγραφή στην πλατφόρμα: https://epale.ec.europa.eu/el/user/register

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets