ΕΒΓΕ 2016 | Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής για τα ΕΒΓΕ 2016.

/in  /by 

Προθεσμία: Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Tο περιοδικό +design προκηρύσσει διαγωνισμό έργων γραφιστικής και εικονογράφησης με τον τίτλο Eλληνικά Bραβεία Γραφιστικής και Eικονογράφησης, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Σωματείων Γραφιστικής (ICOGRADA) και τηςΈνωσης Γραφιστών Ελλάδας (ΕΓΕ). Oι κατηγορίες Σχεδιασμού Βιβλίου και Εξωφύλλου Βιβλίου τελούν υπό την αιγίδα του Eθνικού Kέντρου Bιβλίου (E.KE.BI.), η κατηγορία Εικονογραφήσεως Βιβλίου τελεί υπό την αιγίδα του “Aισώπου” (Παγκόσμια Eταιρεία για την Eικονογράφηση του Παιδικού Bιβλίου) και η κατηγορία Εξωφύλλου Δίσκου υπό την αιγίδα της IFPI (Ένωση Eλληνικών Δισκογραφικών Eταιρειών).

Ο καθιερωμένος, σημαντικότερος θεσμός του χώρου της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα ξεκινά την πορεία του. Στόχος του η καταγραφή και αναγνώριση των καλύτερων έργων από το χώρο του σχεδιασμού Ελλάδα, αλλά και η προβολή της αξίας των εφαρμοσμένων τεχνών στο ευρύτερο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον εν γένει.

Οι τρεις βασικές κατηγορίες:

 

  • Γραφιστική,
  • Εικονογράφηση,
  • Ψηφιακές Εφαρμογές.

 

Δείτε αναλυτικά τις σχετικές υποκατηγορίες, μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Υπάρχει επίσης η κατηγορία Νέων Δημιουργών. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες, μπορείτε να μπείτε εδώ.

H υποβολή συμμετοχών για την 15η ετήσια διοργάνωση των ΕΒΓΕ έχει ως καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016.

Μπορείτε να βρείτε εδώ την προκήρυξη του διαγωνισμού, και τον κανονισμό των ΕΒΓΕ 2016.

Για περαιτέρω πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των ΕΒΓΕ 2016.

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets