Συνέδριο Γραφιστικής και Εικονογράφησης GRID22: Creative Process / 9-11 Δεκεμβρίου 2022 από την Ένωση Γραφιστών & Εικονογράφων Κύπρου

Για δεύτερη χρονιά, η ΕΓΕΚ (Ένωση Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου) διοργανώνει το συνέδριο GRID (Graphic & Illustration Design), που θα πραγματοποιηθεί στις 9-11 Δεκεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με κεντρικό θέμα φέτος τη δημιουργική διαδικασία – Creative Process.

Η ΕΓΕΚ έχει ετοιμάσει ένα γεμάτο πρόγραμμα για όσους ενδιαφέρονται για τον δημιουργικό σχεδιασμό, είτε από την πλευρά της γραφιστικής είτε από αυτήν της εικονογράφησης. Προβολές, ομιλίες, παρουσιάσεις και εξειδικευμένα εργαστήρια συνθέτουν το τριήμερο του συνεδρίου GRID22.

Το φετινό πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνει την προβολή του ντοκιμαντέρ “No Politica”, 8 παρουσιάσεις σχεδιαστών από διαφορετικά πεδία σχεδιασμού, μια ανοιχτή συζήτηση, ένα εργαστήρι γραφιστικής και ένα σεμινάριο εικονογράφησης. Το συνέδριο στοχεύει να δημιουργήσει ένα ενεργό δίκτυο από επαγγελματίες και φοιτητές, να εμπνεύσει, καθώς και να προσφέρει πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις στους συμμετέχοντες.

Η ΕΓΕΚ πιστεύει πως είναι πολύ σημαντική η συνεύρεση της κοινότητας. Το συνέδριο αυτό δεν θα είναι μόνο μια ευκαιρία για εμπλουτισμό των γνώσεων μας, αλλά και μια αφορμή να έρθει η τοπική δημιουργική κοινότητα πιο κοντά και να υπάρξει ανταλλαγή ιδεών, γνώσεων και απόψεων.

Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφή, εισιτήρια και αναλυτικό πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου 👇

thegridconference.com
👉 Οι παρουσιάσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη της ΕΓΕΚ (τακτικά και δόκιμα). Μπορείτε να ζητήσετε τον μυστικό κωδικό που θα αναγράψετε στο checkout της αγοράς εισιτηρίων μέσω email στο info@cagdi.org.cy

👉 Προτεραιότητα έχουν πάντα τα μέλη της ΕΓΕΚ, τα οποία μπορούν να στείλουν email στο info@cagdi.org.cy για να λάβουν το private link για την αγορά εισιτηρίου τους για το εργαστήρι ή το  σεμινάριο πρώτοι. Εάν απομείνουν διαθέσιμες θέσεις θα ανακοινωθούν στο κοινό.

👉 Όλες οι παρουσιάσεις, συζητήσεις και εργαστήρια θα πραγματοποιούνται στην Ελληνική γλώσσα.

Σχεδιασμός Οπτικής Ταυτότητας GRID22 – Design: Μάριος Καρύστιος, Illustration: Κλεάνθης Λοΐζου

 

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets