ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

Η  συντονιστική ομάδα του Ι LOVE GRAPHIC. THE EVENT,  και του  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ενημερώνεται συνεχώς από τις αρμόδιες αρχές σχετικά με τις εξελίξεις για τον νέο κορονοϊό COVID-19 στη χώρα μας και διεθνώς και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια.

Συμμορφούμενοι με τις οδηγίες από τις αρμόδιες αρχές, και με απώτερο στόχο το κοινωνικό όφελος, αποφασίστηκε για καθαρά προληπτικούς λόγους, η παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Χρυστάλλας Καίαφα με τίτλο  ΧΡΩΜΑΤΟΜΠΕΛΑΔΕΣ που  θα γινόταν στις 23 Μαΐου 2020 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, να ακυρωθεί.

Το βιβλίο έχει εικονογραφηθεί από παιδιά τα οποία είχαν παρακολουθήσει  το παιδικό  εργαστήρι εικονογράφησης βιβλίου τον περασμένο Απρίλιο, στο πλαίσιο του 5ου φεστιβάλ Κίνησης Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Το Παιδικό Εργαστήρι αποτελούσε  συνδιοργάνωση του Τμήματος Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Ι LOVE GRAPHIC.THE EVENT.

Κατά την διάρκεια του Εργαστηρίου τα παιδιά γνώρισαν το βιβλίο και είχαν την ευκαιρία να εικονογραφήσουν τα ίδια το βιβλίο και να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές της εικονογράφησης εντύπου.

Υπεύθυνοι του εργαστηρίου ήταν οι ακαδημαϊκοί του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, κυρία Σοφία Χατζήπαπα-Gee, Εικαστικός, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και κύριος Τάσος Αναστασιάδης, Επίκουρος καθηγητής και Αντιπρόεδρος του Τμήματος Τεχνών.

Το αποτέλεσμα του εργαστηρίου καθώς και όλα τα έργα των παιδιών θα παρουσιαστούν σε ειδική έκθεση. Το εικονογραφημένο παραμύθι θα εκδοθεί με την ευγενή χορηγία της Γυναικείας Πρωτοβουλίας Κοινότητας Μαρωνιτών.

Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

 

Η συντονιστική ομάδα του Ι LOVE GRAPHIC. THE EVENT & το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

 

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets