Ένωση Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου | Σεμινάριο | Χαρτί και Χρώμα

Τεχνικό, εξειδικευμένο σεμινάριο για τη σημασία της ποιότητας του χαρτιού και του μελανιού σε εκτυπώσεις offset και digital. Απευθύνεται σε επαγγελματίες Γραφίστες / Εικονογράφους και Τυπογραφεία. Την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου, η ώρα 19.00 στο 1010 Hall στην Λευκωσία. Οργανώνεται από την Ένωση Γραφιστών και εικονογράφων Κύπρου.

Ομιλητές:
Simone Medici, Διευθύνων σύμβουλος Arjowiggins. Κορυφαία εταιρία παραγωγής προϊόντων χαρτιού.
Η σημασία της χρήσης χαρτιού υψηλής ποιότητας στις εκτυπώσεις μας και πως το σωστό χαρτί μπορεί να αναδείξει μια δουλειά. Θα μας παρουσιάσει τις διάφορες επιλογές υφής χαρτιού, χρώματος, βάρους και τη συμπεριφορά τους στην εκτύπωση.

Ιωάννης Πλακωτάς, Α/φοι Σώττου Λτδ (Κύπρος). Έμποροι Υλικών και Μηχανημάτων για Τυπογραφεία, Ταμπελογραφεία και Ψηφιακές Εκτυπώσεις.
Μελανια Offset, σύσταση και ιδιότητες. Χρωματολόγιο Pantone, θεωρία και χρηση.Τι ειναι το PANTONE DIGITAL. Color Space, L*a*b, Τρισδιαστατη Απεικόνηση Χρωμάτων. Ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου μεγέθους (Large Format Inkjet Printing).

Θα ακολουθήσει ποτό και τσιμπήματα για καλύτερη γνωριμία με τους ομιλητές αλλά και μεταξύ μας.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Ένωση Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου και είναι δωρεάν για όλα τα μέλη της Ένωσης. Η είσοδος για τα μη μέλη είναι 15 ευρώ.

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets