“Ο ληνός του Χαρίλαου στο Όμοδος” Μια ξεχωριστή αυθεντική μεταξοτυπία του χαράκτη Χαμπή, για κάλυψη των πρώτων εξόδων δημιουργίας του νέου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΑΜΠΗΣ στη Λευκωσία.

Το ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΑΜΠΗ διακρίνεται από την πλουσιότατη διεθνή και κυπριακή μουσειακή συλλογή του παρουσιάζοντας χαρακτικά έργα από τον 16ο αιώνα έως τις μέρες μας.

Η ΣΧΟΛΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΑΜΠΗ πρωτοπορεί προσφέροντας αφιλοκερδώς από το 1995 ένα σημαντικότατο έργο εκπαίδευσης και διάδοσης της χαρακτικής τέχνης στην Κύπρο.

Πρόσφατα, η μη κερδοσκοπική Εταιρεία μας ΣΧΟΛΗ-ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΑΜΠΗ, είχε το προνόμιο να της παραχωρηθεί από τον Δήμο Λευκωσίας κτήριο στην οδό Αμμοχώστου 55,57,59 για δημιουργία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΑΜΠΗΣ. Όλα τα έξοδα αποκατάστασης του κτηρίου και δημιουργίας του Μουσείου επιβαρύνουν την Εταιρεία μας.

Η ΣΧΟΛΗ-ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΑΜΠΗ τύπωσε και κυκλοφόρησε σε 300 αριθμημένα και υπογεγραμμένα αντίτυπα μια ξεχωριστή αυθεντική μεταξοτυπία του χαράκτη Χαμπή, για κάλυψη των πρώτων εξόδων δημιουργίας του νέου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΑΜΠΗΣ στη Λευκωσία.

Θέμα της μεταξοτυπίας “Ο ληνός του Χαρίλαου στο Όμοδος”, παλιό έργο του Χαμπή (1986), αλλά με προσθήκες νέων στοιχείων και με διαφορετικά χρώματα.
Η μεταξοτυπία έχει διαστάσεις 70Χ100 εκ. και διατίθεται στην τιμή προσφοράς των €180, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Κάθε αγοραστής θα παίρνει απόδειξη.

Στη μεταξοτυπία θα αναγράφεται το όνομα του κάθε αγοραστή, τον οποίο και θα θεωρούμε χορηγό του νέου Μουσείου. Τα ονόματα όλων των χορηγών θα προβληθούν με διάφορους τρόπους ώστε να σας πούμε το δικό μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Για περισσότερες πληροφορίες για τη ΣΧΟΛΗ-ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΑΜΠΗ στο www.hambisprintmakingcenter.org.cy

Για πληροφορίες όσον αφορά τα σημεία από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε το έργο, επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα
Λεμεσός- 25222772, 99304838
Λευκωσία- 99544790, 99582054, 99543010

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets