Πρόσκληση στα εγκαίνια της έκθεσης ’20’ της ομάδας TWOFOURTWO

Πρόσκληση στα εγκαίνια της έκθεσης ’20’ της ομάδας TWOFOURTWO

Πρόσκληση στα εγκαίνια της έκθεσης ’20’ της ομάδας TWOFOURTWO την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 στις 7.00μμ στο χώρο S:2F2, Ηρακλέους 7Α, 1016 Λευκωσία.

Το 2016 είναι η 20η επέτειος της ομάδας TWOFOURTWO.  Με αυτή την ευκαιρία η ομάδα οργανώνει αναδρομική παρουσίαση του έργου της σε μορφή χρονοδιαγράμματος από την 20ετή εικαστική της πορεία. Μέσα από όλο το έντυπο υλικό του έργου της (μονογραφίες, καταλόγους, και μπροσούρες) ζητήθηκε από το άμεσο κοινωνικό περιβάλλον (εικαστικούς, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, πολιτιστικούς παραγωγούς και θεωρητικούς) να δημιουργήσουν νέα έργα που αποτελούν μέρος της νέας εγκατάστασης. Δημιουργοί είναι οι Μαρία Αναξαγόρα, Κάρλα Απράντες, Μπαρτ Βαν Ντε Βίνκελ, Κίκα Ιωαννίδου, Νικόλας Λαμπούρης, Παναγιώτης Μιχαήλ, Μαρίνα Νικολαϊδου, Θεόδωρος Παπαθωμάς, Βίκυ Περικλέους, Κωνσταντίνος Στεφάνου, Ξένιος Συμεωνίδης & Γιάννης Τουμαζής, Ελένη Τζιρκαλλή, , Χουρίκ Τοροσσιάν, Σάββας Χριστοδουλίδης. Με άλλα λόγια, η Ομάδα TWOFOURTWO  ανατρέπει τους ρόλους, και αναθέτει σε φίλους συνεργάτες την εικαστική παραγωγή της έκθεσης, ενώ η ίδια γίνεται επιμελητής της νέας εγκατάστασης που φέρει τον τίτλο  ‘20’.

Την ίδια μέρα θα παρουσιαστεί και η έκδοση της νέας μονογραφίας της ομάδας 242 που έχει τη μορφή οπτικού ημερολογίου από την 20ετή πορεία της ομάδας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι 25 Νοεμβρίου 2016. Ώρες λειτουργίας Τρίτη – Παρασκευή, 17.00 – 20.00 και με ραντεβού στο τηλέφωνο 22430407.

Related Posts

Εγγραφειτε στο Newsletter μας

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tweets